FilmiFen » Филми драма » Землетрясение / Земетресение (2016)

Землетрясение / Земетресение (2016)

Гледай онлайн - Землетрясение / Земетресение (2016)

Землетрясение / Земетресение (2016)
SD 480
Година: 2016
Държава: Русия, Армения
Режисьор: Сарик Андреасян
В ролите: Константин Лавроненко, Мария Миронова мл., Виктор Степанян, Татев Овакимян, Михаил Погосян, Грант Тохатян, Даниил Изотов, Микаэль Джанибекян, Сос Джанибекян, Арсен Григорян
Времетраене: 100 мин
Български дублаж: Не
На 7 декември 1988 г. в Армения става земетресение, което обхваща почти половината от територията на републиката. Унищожени са градовете Спитак, Ленинакан, Кировакан, Степанаван и повече от 300 други селища. 25 хиляди души загинаха, 19 хиляди станаха инвалиди, повече от половин милион останаха без покрив над главите си.

На фона на природно бедствие се развива историята на двама герои - 45-годишният Константин Бережни и 20-годишният Роберт Мелконян. Съдбата ги тласка не за първи път - преди много години родителите на Робърт загинаха в автомобилна катастрофа по вина на Бережни. Константин прекара няколко години в затвора, а малкият Робърт беше приет от роднини.

По странно съвпадение Бережной се връща при семейството си в деня на ужасно земетресение: жена му, дъщеря му, синът го чакат... и Робърт, който никога не му прости смъртта на родителите му. По ирония на съдбата героите са в един и същи спасителен отряд, но не се разпознават веднага.

Онлайн филми Филми драма. Землетрясение / Земетресение (2016)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
1 057Напиши коментар
0 коментарa за Землетрясение / Земетресение (2016)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.