FilmiFen » Екшън » A Good Day to Die Hard / Умирай трудно: Денят настъпи (2013) BG AUDIO

A Good Day to Die Hard / Умирай трудно: Денят настъпи (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - A Good Day to Die Hard / Умирай трудно: Денят настъпи (2013) BG AUDIO

A Good Day to Die Hard / Умирай трудно: Денят настъпи (2013) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Джон Мур
В ролите: Брус Уилис, Мери Елизабет Уинстед, Юлия Снигир, Амаури Ноласко, Коул Хаузър, Джей Кортни, Себастиан Кох, Анна Сергеевна Вялицина
Времетраене: 97 минути
Български дублаж: Да
Брус Уилис се завръща отново е емблематичната си роля като Джон Маклейн в екшъна "Умирай трудно: Денят настъпи". Действието се развива на фона на смъртоносна корупцията и политическа вендета в Русия. Маклейн пристига в Москва, за да открие своя отчужден син Джак (Джей Кортни) и с изумление открива, че той работи под прикритие, за да защити информатор на правителството. Оказали се заедно на огневата линия, двамата Макклейн са принудени да преодолеят различията си.

Двама трябва да спасят Комаров и да осуетят зловещо престъпление с катастрофални последици на най-безлюдното и опустошено място на Земята - Чернобил.Маклейн е, както самият той скромно се представя като „агент 007 от Плейфийлд, Ню Джърси“. Но от Плейнфийд до Москва пътят е дълъг и Джон, и синът му Джак ще преживеят семейна среща, която никога няма да забравят.Маклейн е обикновен човек, принуден от обстоятелствата да се впусне в решаването на извънредно трудни задачи.

Това го отличава от комиксовите героите на повечето екшън филми и го прави един от най-популярните и обичани образи в историята на киното. Изминаха 25 години откакто "Умирай трудно" покори киносалоните и изстреля в звездната орбита нов герой Джон МакКлейн, като промени еталона за екшън филми завинаги.

Онлайн филми Екшън. A Good Day to Die Hard / Умирай трудно: Денят настъпи (2013) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
1
1
0
1 629Напиши коментар
0 коментарa за A Good Day to Die Hard / Умирай трудно: Денят настъпи (2013) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.