FilmiFen » Комедия » Scary Movie 4 / Страшен филм 4 (2006) BG AUDIO

Scary Movie 4 / Страшен филм 4 (2006) BG AUDIO

Гледай онлайн - Scary Movie 4 / Страшен филм 4 (2006) BG AUDIO

Scary Movie 4 / Страшен филм 4 (2006) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Комедия
Година: 2006
Държава: САЩ
Режисьор: Дейвид Зукър
В ролите: Реджина Хол, Лесли Нилсън, Крейг Биерко, Анна Фарис и др.
Времетраене: 79 минути
Български дублаж: Да
Синди, която винаги е страдала от неадекватните си реакции, си намира работа като гледачка на възрастна дама, която твърди, че е прокълната. В съседство живее симпатичният Том Райън с двете си деца, с когото скоро тя започва връзка.

И когато всичко изглежда наред, градът е връхлетян от огромна буря, която предизвиква интересни последствия. В местността се появяват гигантски дупки, от които започват да излизат извънземни форми на живот.

Изненадващо и за самата Синди, в къщата на старата дама се появява дух, който й казва, че знае как да победят враждебните марсианци. За целта обаче тя трябва да намери бащата на духа, който ще й разкрие тайната. Синди тръгва да го търси с най-добрата си приятелка Бренда. Единственото, което се знае за него е, че той се намира в мистериозно село.

Междувременно Том се заключва с децата си в едно мазе, където попадат в компанията на психопата Оливър. Всички трябва да оцелеят, докато Синди и Бренда не намерят начин да победят извънземните – начин, който се оказва изненадващ и за самите тях.

Онлайн филми Комедия. Scary Movie 4 / Страшен филм 4 (2006) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
0
0
0
548Напиши коментар
0 коментарa за Scary Movie 4 / Страшен филм 4 (2006) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.