FilmiFen » Фантастика » Men in Black 2 / Мъже в черно 2 (2002) BG AUDIO

Men in Black 2 / Мъже в черно 2 (2002) BG AUDIO

Гледай онлайн - Men in Black 2 / Мъже в черно 2 (2002) BG AUDIO

Men in Black 2 / Мъже в черно 2 (2002) BG AUDIO
HD 720
Година: 2002
Държава: САЩ
Режисьор: Бари Зоненфелд
В ролите: Томи Лий Джоунс, Уил Смит, Рип Торн, Лара Флин Бойл, Джони ноксвил, Росарио Доусън, Тони Шалуб, Патрик Уарбъртън, Джак Келър, Дейвид Крос и други.
Времетраене: 88 минути
Български дублаж: Да
Изминали са четири години откакто агентите - преследвачи на същества от чужди светове предотвратиха междугалактическа катастрофа с непредсказуеми последствия. Кей вече се е завърнал към комфорта на цивилния живот, докато Джей продължава да работи за „Мъже в Черно” - стабилно финансирана неофициална правителствена агенция, която контролира всички извънземни форми на живот появили се на Земята.

Докато разследва привидно рутинно престъпление, Джей разкрива зъл план, ръководен от Серлеена - отвратително Килотианско чудовище, което се маскира като секси модел на бельо. Това е напрегната надпревара с времето, през която Джей трябва да убеди Кей, който е единственият жив човек, способен да спаси галактиката. Проблемът е, че Кей няма никакъв спомен за времето прекарано в агенцията. Дали той ще се върне отново в агенцията преди Земята да бъде разрушена напълно?

Онлайн филми Фантастика. Men in Black 2 / Мъже в черно 2 (2002) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
3
3
0
2 207
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за Men in Black 2 / Мъже в черно 2 (2002) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.