FilmiFen » Приключенски » Jurassic World: Fallen Kingdom / Джурасик свят: Рухналото кралство (2018) BG AUDIO

Jurassic World: Fallen Kingdom / Джурасик свят: Рухналото кралство (2018) BG AUDIO

Гледай онлайн - Jurassic World: Fallen Kingdom / Джурасик свят: Рухналото кралство (2018) BG AUDIO

Jurassic World: Fallen Kingdom / Джурасик свят: Рухналото кралство (2018) BG AUDIO
SD 480
Година: 2018
Държава: САЩ
Режисьор: Хуан Антонио Бейона
В ролите: Крис Прат, Тоби Джоунс, Джъстис Смит, Рейф Спол, Джеф Голдблум, Джеймс Кромуел, Б. Д. Уонг, Джералдин Чаплин, Камил Лемиесвецки, Питър Джейсън, Брайс Далас Хауърд, Тед Ливайн, Даниела Пинеда, Даниел Стисен, Майкъл Пападжон
Времетраене: 128 минути
Български дублаж: Да
Минали са три години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата. Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) започват операция по спасяването на оцелелите динозаври и евакуацията им от непрекъснато растящата опасност. Оуен е твърдо решен да открие любимката си Блу, която все още се скита из джунглата.

Междувременно, Клеър е преоткрила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на острова, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който цели да установи на Земята опасен световен ред, невиждан от праисторически времена.

С цялото вълнуващо приключение и вълнения, неразривно свързани с една от най-популярните и успешни поредици в историята на киното, във филма ще се завърнат любими герои и динозаври, наред с няколко нови видове, по-впечатляващи и смразяващи кръвта от всички виждани досега. Добре дошли в Джурасик свят: Рухналото кралство.

Онлайн филми Приключенски. Jurassic World: Fallen Kingdom / Джурасик свят: Рухналото кралство (2018) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
20
22
2
Филми от други категории
Рейтинг 1
SD 360
Рейтинг 1
SD 480
Рейтинг 0.9
SD 480