FilmiFen » Екшън » Fast and Furious 4 / Бърз и яростен (2009) BG AUDIO

Fast and Furious 4 / Бърз и яростен (2009) BG AUDIO

Гледай онлайн - Fast and Furious 4 / Бърз и яростен (2009) BG AUDIO

Fast and Furious 4 / Бърз и яростен (2009) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Екшън
Година: 2009
Държава: САЩ
Режисьор: Джъстин Лин
В ролите: Вин Дизел, Пол Уокър, Гал Гадот, Мишел Родригес, Лаз Алонсо, Джордана Брустър
Времетраене: 99 минути
Български дублаж: Да
Свръхскоростните коли и адреналиновите изживявания задължително пълнят киносалоните. Независимо от факта, че след предните три части Бърз и яростен може и да дойде в повече дори и на най-върлите почитатели на жанра. В новата серия пак намираме корави момчета, които нямат проблем със смяната на скорости и управлението на автомобили под напрежение, силни мацки и нелегални състезания.

Няма как да минем без въпроси за лоялност, мъжка чест и любовта към тези така специални автомобили, които и тук са в позицията на истински второстепенни актьори. Сюжетът, разбира се, не е кой знае какво. Четиримата главни герои от първата част се оказват отново там, където започва цялата история – Ел Ей. Двамата не съвсем приятели – Дом (Вин Дизел) и агент Браян О’Конър (Пол Уокър), се съюзяват срещу общ враг – престъпен бос, който залива улиците с дрога.

За да стигнат до него, четиримата ъндърграунд герои трябва да се внедрят в наркокартела и да намерят отговорите, които търсят. Много адреналин, впечатляващи гледки плюс типичният за всички епизоди саундтрак – нов филм, но за съжаление със стари части.

Онлайн филми Екшън. Fast and Furious 4 / Бърз и яростен (2009) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
0
0
0
478Напиши коментар
0 коментарa за Fast and Furious 4 / Бърз и яростен (2009) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.