FilmiFen » Детски » Finding Dory / Търсенето на Дори (2016) BG AUDIO

Finding Dory / Търсенето на Дори (2016) BG AUDIO

Гледай онлайн - Finding Dory / Търсенето на Дори (2016) BG AUDIO

Finding Dory / Търсенето на Дори (2016) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Детски
Година: 2016
Държава: САЩ
Режисьор: Андрю Стантън
В ролите: Елън ДеДженеръс, Албърт Брукс, Ед О'Нийл, Кейтлин Олсън, Хейдън Роленси, Тай Бърел, Даян Кийтън, Юджийн Леви, Идрис Елба и др.
Времетраене: 97 минути
Български дублаж: Да
Филмът на Disney Pixar ТЪРСЕНЕТО НА ДОРИ посреща отново на голям екран любимците на няколко поколения: бодлоперката-забравана Дори (в оригинал с гласа на Елън Дедженеръс), която щастливо живее в рифа с любимите ни Марлин и Немо.

Когато Дори случайно си спомня, че има семейство, които вероятно я търсят, триото потегля на приключение, което ще промени живота им. Те ще прекосят океана, за да стигнат до престижния калифорнийски Институт по океанология – възстановителен център и аквариум.

За да открие майка си и баща си, Дори се обръща за помощ към тримата най-колоритни обитатели на Института – Ханк, октопод, който често се покрива от служителите си, Бейли – белуга, която е убедена, че билогичните му сонарни възможности са повредени, и Надежда – късогледа китова акула.

Навигирайки сръчно сложните вътрешности на Института, Дори и приятелите й откриват магията в техните недостатъци, приятелства и семейство.

Онлайн филми Детски. Finding Dory / Търсенето на Дори (2016) BG AUDIO

VOE STZ STSB Трейлър
0
0
0
2 493
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за Finding Dory / Търсенето на Дори (2016) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.