FilmiFen » Фантастика » Resident Evil: Retribution / Заразно зло: Възмездие (2012) BG AUDIO

Resident Evil: Retribution / Заразно зло: Възмездие (2012) BG AUDIO

Гледай онлайн - Resident Evil: Retribution / Заразно зло: Възмездие (2012) BG AUDIO

Resident Evil: Retribution / Заразно зло: Възмездие (2012) BG AUDIO
SD 360
Година: 2012
Държава: Канада, Германия
Режисьор: Пол У.С. Андерсън
В ролите: Мила Йовович, Йохан Ърб, Кевин Дюранд, Борис Коджо, Одет Фер, Мишел Родригес, Шон Робъртс, Ли Бинбин, Сиена Гилори и др.
Времетраене: 96 минути
Български дублаж: Да
Изключително успешният филмов франчайз, вдъхновен от популярната видео игра „Заразно зло“ и донесъл почти 700 милиона долара приходи от цял свят, се завръща със своята дългоочаквана пета серия – „Заразно зло: Възмездие“, заснета с най-модерните 3D технологии.

Смъртоносният Т-вирус на корпорация Ъмбрела продължава да унищожава Земята, като превръща световното население в легиони кръвожадни зомбита. Последната и единствена надежда на човечеството, Алис (Мила Йовович), се събужда в сърцето на най-секретната база на Ъмбрела и е на път да разкрие повече за мистериозното си минало, докато се насочва все по-навътре в комплекса на отколешните й врагове.

Алис продължава да преследва виновните за заразата, а мисията й я отвежда от Токио до Ню Йорк, Вашингтон и Москва, като накрая тя ще се сблъска с главозамайващо откритие, което ще я принуди да преосмисли всичко, което някога е смятала за истина. С помощта на нови съюзници и стари приятели Алис трябва да се бори, за да оцелее и да ибзяга от един враждебен свят, който е на прага на пълна разруха. Отброяването започва.

Онлайн филми Фантастика. Resident Evil: Retribution / Заразно зло: Възмездие (2012) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
10
12
2