FilmiFen » Комедия » Populaire / Любов на върха на пръстите (2012) BG AUDIO

Populaire / Любов на върха на пръстите (2012) BG AUDIO

Гледай онлайн - Populaire / Любов на върха на пръстите (2012) BG AUDIO

Populaire / Любов на върха на пръстите (2012) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2012
Държава: Франция
Режисьор: Реджи Ронсард
В ролите: Ромен Дюрис, Дебора Франсоа, Беренис Бежо, Шон Бенсан и др.
Времетраене: 110 мин.
Български дублаж: Да
Пролетта на 1958-ма година. 21-годишната Роуз Памфил живее със своя овдовял и често намусен баща, който управлява местния магазин. Младото момиче е сгодено за сина на градския механик и по всичко изглежда, че живота й няма да се различава от този на останалите тихи и почти незабележими жени-домакини в местността. Но това не е живота, който тя иска.

Това е и една от причините тя да се съгласи да замине за областта Лизо в Нормандия където харизматичния застрахователен агент Луи Ешарт си търси секретарка. Интервюто е пълен провал, но за сметка на това Роуз разкрива истинския си талант - тя е невероятно бърза, когато работи на пишеща машина. И без да подозира тя събужда чувства в Луи каквито той не е изпитвал досега.

Младият мъж не губи време и веднага й прави предложение - ако тя спечели състезание по писане на печатна машина работната позиция ще бъде нейна. Роуз се съгласява, а Луи се превръща в неин треньор и ментор. Скоро, между двамата се зараждат и любовни чувства, които обаче не винаги помагат когато стане дума за така важното състезание.

Онлайн филми Комедия. Populaire / Любов на върха на пръстите (2012) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
0
0
0