FilmiFen » Детски » The Addams Family / Семейство Адамс (2019) BG AUDIO

The Addams Family / Семейство Адамс (2019) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Addams Family / Семейство Адамс (2019) BG AUDIO

The Addams Family / Семейство Адамс (2019) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Детски
Година: 2019
Държава: Канада, САЩ
Режисьор: Грег Тиърнън, Конрад Върнън
В ролите: Шарлийз Теро, Клоуи Грейс Морец, Оскар Айзък, Елси Фишър, Алисън Джани, Бет Мидлър, Фин Улфхард, Ник Крол, Конрад Върнън
Времетраене: 87мин
Български дублаж: Да
Семейство Адамс ни припомня любимите герои и ни запознава с общата призрачна картина, на фона на която се развива историята. Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют… До сега! Уенсди се сблъсква със социалната среда, различна от нейната реалност, след като й се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като „училище“, докато непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният наследник на семейните ценности!

Един от най-колоритните герои в Семейство Адамс – икономът Лърч също ще ни впечатли със зловещо присъствие, а любимият чичо Фестър отново ще ни въвлече в недодяланите си планове! Дали жителите на близкото градче ще приемат радушно новите съседи и в какво ще бъдат въвлечени семейство Адамс, ще разберем не кога да е, а на техният най-важен и единствен празник – Хелоуин.

В предстоящата анимация с нов и модерен аранжимент се завръщат и песните от емблематичния саундтрак на Семейство Адамс в изпълнение на едни от най-големите музикални звезди. „Кристина Агилера, музикалната банда Migos, Карол Джи, Рок Мафия и Снуп Дог са могъщи таланти. Не можехме и да мечтаем за по-добра комбинация от световни суперзвезди, които да вдъхновят публиката да приветства странностите и да празнува абсурдите с две чисто нови песни, които перфектно допълват тази прекрасна продукция.“, споделя президентът на Motion Picture Group, MGM Джонатан Гликман.

Онлайн филми Детски. The Addams Family / Семейство Адамс (2019) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
0
0
0
667Напиши коментар
0 коментарa за The Addams Family / Семейство Адамс (2019) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.