FilmiFen » Детски » The Grinch / Гринч (2018) BG AUDIO

The Grinch / Гринч (2018) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Grinch / Гринч (2018) BG AUDIO

The Grinch / Гринч (2018) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Детски
Година: 2018
Държава: САЩ, Франция, Китай, Япония
Режисьор: Яроу Чейни, Скот Мозиър
Времетраене: 86 минути
Български дублаж: Да
Етикети: Grinch, Гринч, 2018, BG AUDIO
Гринч живее в уединение в пещерата си високо в планината в компанията само на вярното си куче Макс. С дом, пълен с изобретения и съоръжения, задоволяващи всекидневните му нужди, Гринч вижда съседите си от Койвил, само когато му свърши храната.

Всяка година по Коледа те нарушават спокойното му усамотение с все по-големи, по-ярки и шумни празненства. Когато жителите на града обявяват, че ще направят Коледното празненство три пъти по-голямо от миналогодишното, Гринч осъзнава, че има един-единствен начин да получи малко мир и тишина: ще трябва да открадне Коледа.

За да го направи, той решава да замести Дядо Коледа на Бъдни вечер и дори успява да намери вял и не особено заинтересован елен, който да дърпа шейната му. Междувременно долу в Койвил, преизпълнената с коледно веселие и дух Синди-Лу Кой планира да хване Дядо Коледа, за да може да му благодари за помощта към уморената и самотна майка.

С наближаването на Коледа, добрите намерения на Синди-Лу и нейните приятели се преплитат с престъпните кроежи на Гринч. Дали Синди-Лу наистина ще се срещне с Дядо Коледа? Дали Гринч ще успее да заглуши коледните празненства на Койвил веднъж завинаги?

Онлайн филми Детски. The Grinch / Гринч (2018) BG AUDIO

VOE STZ STSB Трейлър
2
3
1
3 159
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за The Grinch / Гринч (2018) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.