FilmiFen » Документални » The Secret Behind Secret Societies / Тайната за тайните общества (2005) BG AUDIO

The Secret Behind Secret Societies / Тайната за тайните общества (2005) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Secret Behind Secret Societies / Тайната за тайните общества (2005) BG AUDIO

The Secret Behind Secret Societies / Тайната за тайните общества (2005) BG AUDIO
SD 360
Година: 2005
Времетраене: 94 минути
Български дублаж: Да
Естеството на тайната е точно тази - истинската сила, която ръководи нещата, да остане в тайна. В тази лекция са предоставени ясни свидетелства, които показват кой всъщност стои зад престолите на земната сила. В това видео е включено представянето на Албърт Пайк, Йезуитския орден, Рицарите на Колумб, Опус Дей, Череп и кости и Бохемската гора.

Допълнително: Професор Уолтър Файт е световно признат учен, автор и лектор. Той е получил докторска степен по зоология от университета "Кейп Таун", след което е преподавал в няколко от бастионите на еволюцията в Южна Африка - университетите "Дюрбан-Уествил", "Щеленбош", "Кейп Таун", "Уестърн Кейп".

Бил е ръководител на катедрата по зоология в "Уестърн Кейп" и е преподавал в катедрата по медицински бионауки. Бил е удостоен със Субсидия на Кралското Лондонско Общество (RDP) за своята "Програма за въстановяване и развитие", създадена с цел подобряване на условията за научни изследвания в Южна Африка след падането на апартейда.

Той е един от петимата учени в света, удостоени с тази субсидия за изследванията си в областта на храненето. По време на своята научна кариера Уолтър Файт променя убежденията си и от дългогодишен защитник на еволюционната теория се превръща в един от уважаваните изследователи на креационизма и други библейски теми. В лекциите, които изнася, той се придържа към академичния подход и разглежда въпроси от историята, науката и събитията на съвремието, като подкрепя тезите си, позовавайки се на цитати от достоверни източници.

Двете части са обединени в едно!

Онлайн филми Документални. The Secret Behind Secret Societies / Тайната за тайните общества (2005) BG AUDIO

VOE STZ
0
0
0
6 678
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за The Secret Behind Secret Societies / Тайната за тайните общества (2005) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.