FilmiFen » Екшън » Olympus Has Fallen / Код: Олимп (2013) BG AUDIO

Olympus Has Fallen / Код: Олимп (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - Olympus Has Fallen / Код: Олимп (2013) BG AUDIO

Olympus Has Fallen / Код: Олимп (2013) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Антоан Фукуа
В ролите: Джерард Бътлър, Морган Фрийман, Арън Екхарт, Финли Джейкъбсън, Дилън Макдермът, Рик Юн, Анджела Басет, Мелиса Лео, Рада Мичъл, Коул Хаузър, Фил Остин, Джеймс Ингерсол
Времетраене: 119 минути
Български дублаж: Да
Описван като “Умирай трудно в Белия дом” филма с Джерард Бътлър и Ашли Джъд разказва за изморения от живота агент от Тайните служби Майкъл Банинг, който се превръща в единствената надежда за спасението на президента на Съединените щати.

Без никакво предупреждение Белия дом е атакуван и превзет от група корейски терористи, които са готови на всичко за да постигнат целите си. Животът на президента е в опасност и първоначално всичко е в ръцете на висшестоящ генерал от армията, който е принуден да преговаря с похитителите.

Скоро обаче нещата се променят и Майкъл Банинг бива поставен в центъра на опасната ситуация. Залозите се увеличават с всяка изминала минута, а заплахата на терористите за ядрено нападение е на път да се превърне в реалност. Режисьор на филма е създателя на хитовете “Резервни убийци” и “Тренировъчен ден”, Антоан Фукуа.

Онлайн филми Екшън. Olympus Has Fallen / Код: Олимп (2013) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
3
3
0
2 787Напиши коментар
0 коментарa за Olympus Has Fallen / Код: Олимп (2013) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.