FilmiFen » Приключенски » Fanfan la Tulipe / Фанфан Лалето (1953)

Fanfan la Tulipe / Фанфан Лалето (1953)

Гледай онлайн - Fanfan la Tulipe / Фанфан Лалето (1953)

Fanfan la Tulipe / Фанфан Лалето (1953)
Full HD 1080
Година: 1953
Държава: Франция
Режисьор: Кристиан-Жак
В ролите: Жерар Филип, Джина Лолобриджида, Марсел Еран, Оливие Юзено, Анри Ролан, Нерио Бернарди, Жан-Марк Тенбер, Женевиев Паж, Силви Пелайо и др.
Времетраене: 99 мин.
Български дублаж: Не
Филмът на Кристиан-Жак прелива от типично френско остроумие, а Жерар Филип идеално въплъщава този смел и свободолюбив рицар, излязъл сякаш от старинните френски балади. Франция, 18-ти век. За да се спаси от "робството" на брака младия авантюрист, непоправим донжуан и чаровник Фанфан се записва в армията на крал Луи XV. Докато пътува към тренировъчния лагер Аркен, той се запознава с красивата Аделин, дъщеря на един френски сержант, която му предказва, че под знамената на армията го очаква невероятна съдба и че дъщерята на краля е предопределена за него.

Знак за сбъдването на това предсказание Фанфан вижда, след неочакваната среща с мадам Помпадур и Анриет, дъщерята на краля... Но не всичко обаче е толкова просто, когато става дума за техни величества. Фанфан, наречен за смелостта си Лалето е на път да се убеди в невъзможността на своите мечти, но и да открие нещо много по ценно от ръката на кралсаката дъщеря и половината кралство...

Онлайн филми Приключенски. Fanfan la Tulipe / Фанфан Лалето (1953)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
1 367Напиши коментар
0 коментарa за Fanfan la Tulipe / Фанфан Лалето (1953)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.