FilmiFen » Филми драма » Philadelphia / Филаделфия (1993) BG AUDIO

Philadelphia / Филаделфия (1993) BG AUDIO

Гледай онлайн - Philadelphia / Филаделфия (1993) BG AUDIO

Philadelphia / Филаделфия (1993) BG AUDIO
SD 480
Година: 1993
Държава: САЩ
Режисьор: Джонатан Деми
В ролите: Дензъл Уошингтън, Том Ханкс, Антонио Бандерас, Джоан Уудуърд, Мери Стийнбъргън, Чарлз Нейпиър, Джейсън Робардс и др.
Времетраене: 125 минути
Български дублаж: Да
Филмът на Джонатан Деми е носител на два Оскара от пет номинации и разказва истинската история на успешния млад адвокат Андрю Бекет (Том Ханкс), който е уволнен от голяма адвокатска кантора, малко след като се разболява от СПИН. Андрю е твърдо решен да съди работодателите си за дискриминация, но кантората е толкова влиятелна, че никой адвокат във Филаделфия не иска да поеме делото.

В отчаянието си младият мъж решава да се обърне към Джо Милър – хомофоб със съмнителна репутация, който обаче има нужда от парите и общественото внимание, които участието в едно подобно дело могат да му донесат. За Андрю предстоящата битка в съдебната зала има съвсем ясни параметри и цели – той се бори за репутацията си, за живота си и в името на справедливостта. Джо, който е разделен от Бекет от дълбока социална и културна пропаст, пък ще трябва да се пребори със собствените си страхове и предразсъдъци към хомосексуалните хора.

Онлайн филми Филми драма. Philadelphia / Филаделфия (1993) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
10
11
1
Филми от други категории
Рейтинг 0.8
SD 480
Рейтинг 0.8
SD 360
Рейтинг -1
Full HD 1080
Онлайн филми - Dhoom (2004)

Dhoom (2004)

Индийски
С участието на:
Рейтинг 1
SD 360