FilmiFen » Индийски » Veer-Zaara / Любовта на Вер и Зара (2004) BG AUDIO

Veer-Zaara / Любовта на Вер и Зара (2004) BG AUDIO

Гледай онлайн - Veer-Zaara / Любовта на Вер и Зара (2004) BG AUDIO

Veer-Zaara / Любовта на Вер и Зара (2004) BG AUDIO
SD 360
Година: 2004
Държава: Индия
Режисьор: Яш Чопра
В ролите: Шарукх Кхан, Прети Зинта, Рани Мукержи, Зора Сегал, Том Алтер, Акилендра Мишра, Арун Бали, Гурдас Ман, Рушад Рана и др.
Времетраене: 192 мин.
Български дублаж: Да
Командирът на ескадрила Вер Пратап Сингх е спасителен пилот в Индийските военновъздушни сили. Той рискува живота си, за да спаси живота на другите. Един ден, на работа, той попада на Зара - момиче от Пакистан. Тя е безгрижно и весело девойче, което е пристигнало в Индия, за да изпълни предсмъртното желание на сурогатната си майка.

Тя се сблъсква с автобус злополука в тази непозната за нея и чужда земя. Вер спестява живота й. А неговият живот никога няма да бъде същият отново...Двадесет и две години по-късно, Самия Сидики - пакистанска адвокатка, на първото си дело се озовава лице в лице със застаряващия Вер. Той е в затвора в Пакистан от 22 години и не е говорил с никого през всичките тези години.

И никой не знае причината за мълчанието му. Нейната мисия е да открие истината за Вер. И тя започва пътуване, за да разкрие истината - историята на Вер и живота му: Защо не говори от 22 години? Защо е в затвор в Пакистан? Къде е Заара? Какво е станало с нея? Бог е написал съдбите на Вер и Зара, така че те никога да не могат да бъдат заедно. Но Самия открива начин да ги свърже отново и този път съюзът им да трае вечно...

Онлайн филми Индийски. Veer-Zaara / Любовта на Вер и Зара (2004) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
0
0
0
731Напиши коментар
0 коментарa за Veer-Zaara / Любовта на Вер и Зара (2004) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.