FilmiFen » Екшън » Kingsman: The Secret Service / Kingsman: Тайните служби (2014) BG AUDIO

Kingsman: The Secret Service / Kingsman: Тайните служби (2014) BG AUDIO

Гледай онлайн - Kingsman: The Secret Service / Kingsman: Тайните служби (2014) BG AUDIO

Kingsman: The Secret Service / Kingsman: Тайните служби (2014) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2014
Държава: Великобритания
Режисьор: Матю Вон
В ролите: Самюъл Джаксън, Майкъл Кейн, Джак Девънпорт, Том Прайър, Морган Уоткинс, Джоф Бел, Велибор Топик, Кори Джонсън, София Бутела, Марк Стронг, Колин Фърт, Марк Хамил, Тейрън Еджъртън, Тоби Бейкъри, Софи Куксън, Никълъс Банкс, Фиона Хемптън, Едуард Холкрофт, Джоно Дейвис и др.
Времетраене: 129 минути
Български дублаж: Да
Базиран по известния комикс "The Secret Service" на Марк Милър и Дейв Гибънс и под режисурата Матю Вон (Kick-Ass: Шут в г*за, Х-Мен: Първа вълна), Kingsman: Тайните служби разказва историята на супер-тайна шпионска организация, която вербува неопитно, но обещаващо момче от улицата за обучение към Агенцията в момент, когато смахнат технически гений се явява заплаха за целия свят.

Когато бащата на петгодишния Гари „Егси“ Прайс загива по време на изпълнение на военния си дълг, семейството му получава необичаен медал с телефонен номер, който роднините могат използват само веднъж да поискат помощ от всякакво естество. Седемнадесет години по-късно, Егси (ТАРЪН ЕДЖЪРТЪН) никога не е работил след изключването си училище и води безцелно съществуване.

След като е арестуван за автомобилно преследване с полицията, той използва номера от медала, за да бъде освободен от затвора. За това се е погрижил Хари Харт (КОЛИН ФЪРТ), учтив безупречен шпионин, който дължи живота си на бащата на Егси. Разтревожен от посоката, по която е поел Егси, но и впечатлен от неговите силни черти, Хари предлага на момчето възможност да промени живота си. Той се обръща към своите работодатели: Kingsman, свръхсекретна независима разузнавателна организация да приеме в редиците си новака.

Онлайн филми Екшън. Kingsman: The Secret Service / Kingsman: Тайните служби (2014) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
2
2
0
2 989