FilmiFen » Военни » Подольские курсанты Подолските курсанти (2020)

Подольские курсанты Подолските курсанти (2020)

Гледай онлайн - Подольские курсанты Подолските курсанти (2020)

Подольские курсанты  Подолските курсанти (2020)
Full HD 1080
Жанр: Военни
Година: 2020
Държава: Русия
Режисьор: Вадим Шмелев
В ролите: Алексей Бардуков, Евгений Дятлов, Сергей Безруков, Любовь Константинова, Артём Губин, Игорь Юдин, Гурам Баблишвили, Дмитрий Соломыкин, Роман Мадянов, Екатерина Редникова
Времетраене: 02:16:19
Български дублаж: Не
Филмът е базиран на събития, случили се в ранния октомври на 1941 г., описани от маршал Георги Жуков като най-опасната фаза от битката при Москва.

Най-добрият руски филм за Втората световна война от последните години. Филмът се основава на реални събития и се посвещава на Подолските курсанти и всички онези които бранеха Москва на Източния фронт. Заснет с голямо уважение и точност към исторически факти и представен в светлина, в която западните зрители рядко виждат.

Октомври 1941 г., Московска област. Около три и половина хиляди кадети, от Артилерийското и Пехотно училища на Подолск, получават заповед да поемат Илинската отбранителна линия и заедно с редовните части на 43-та армия да задържат офанзивата на фашистките нашественици, докато пристигнат подкрепления. Умирайки, вчерашните момчета държат отбраната срещу многократно по-големите сили на германците и за дванадесет дни се превръщат в преграда по пътя на врага към Москва.

Заснемането на "Подолските курсанти" се провежда на истинско някогашно бойно поле в Калуга. Реката, мостът, къщите, укрепените райони, униформите и оръжията на войниците се пресъздават внимателно въз основа на оцелели документи. Само 10% от специалните ефекти са компютърна графика. Вместо това от музеи се вземат, възстановяват и пренасят до снимачната площадка оригинални немски бронетранспортьори и съветски противотанкови оръдия и танкове (Т-4, Т-2, Т-38 и легендарните Т-34).

След края, от 3500 курсанти (момчета и момичета) близо 2500 загиват. Повечето от тях нямаха 20 год. Останаха там във вечността!

Онлайн филми Военни. Подольские курсанты Подолските курсанти (2020)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
867
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за Подольские курсанты Подолските курсанти (2020)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.