FilmiFen » Екшън » The Matrix Reloaded / Матрицата Презареждане (2003) BG AUDIO

The Matrix Reloaded / Матрицата Презареждане (2003) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Matrix Reloaded / Матрицата Презареждане (2003) BG AUDIO

The Matrix Reloaded / Матрицата Презареждане (2003) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2003
Държава: САЩ
Режисьор: Лари и Анди Уашовски
В ролите: Киану Рийвс, Кари-Ан Мос, Джо Пантолиано, Лорънс Фишбърн, Хюго Уивинг, Ламбер Уилсън,Глория Фостър, Джейда Пинкет Смит
Времетраене: 2 ч. 18 мин.
Български дублаж: Да
Във втората част на трилогията Матрицата, Зион – последният град, който не е превзет от изкуствения интелект, попада под обсадата на Армията на Машините. Войните на тази армия се наричат Сентинели – системни демони-машни, които се грижат за почистването на Матрицата.

Само часове преди 250 000 Сентинела да разрушат Зион, който им противодейства с всички сили, Нео (Киану Рийвс) и Тринити (Кари-Ан Мос) решават да се върнат обратно в Матрицата заедно с Морфеус (Лорънс Фишбърн) и да насочат всички свои необикновени умения и оръжия срещу силите на потисничество и експлоатация.

Когато в него се докосват любовта и истината, вярата и знанието, целите и здравия разум, Нео трябва да продължи по път, който е избрал, за да спаси човечеството от гибелта от своите видения. Ако войната би могла да приключи утре, не си ли заслужава да се борим за това? Не си ли заслужава да умрем за това?

Онлайн филми Екшън. The Matrix Reloaded / Матрицата Презареждане (2003) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
4
4
0
2 149