FilmiFen » Военни » Кукушка / Кукувица (2002)

Кукушка / Кукувица (2002)

Гледай онлайн - Кукушка / Кукувица (2002)

Кукушка / Кукувица (2002)
SD 480
Жанр: Военни
Година: 2002
Държава: Русия
Режисьор: Александър Рогожкин
В ролите: Ани-Кристина Юусо, Вилле Хаапасало, Виктор Бичков, Алексей Кашников, Алексей Панжеев, Владимир Матвеев, Валерий Яковлев, Сергей Берзин, Юлия Проничева и др.
Времетраене: 99 минути
Български дублаж: Не
През септември 1944 г., в навечерието на финландската капитулация в края на Втората световна война, Виле - финландски снайперист с безупречно точен мерник, който е прикован към една скала, успява да се освободи от веригите. Иван е съветски офицер, арестуван от СМЕРШ - фронтовата тайна полиция, чието име означава "Смърт на шпионите", по чудо избягва смъртта. Войниците от враждуващите армии намират убежище във фермата на лапландката Ани и за нея те не са врагове, а просто мъже...

Според Дебора Йънг от сп. "Variety" "Кукувица" е очарователен, интелигентен и забавен филм. Той е и антивоенна декларация, игнорираща епичния героизъм на Червената армия по време на Втората световна война, за да осъди войната изобщо. Неземно красивите северни пейзажи, стегнатият и мъдър сценарий, презицната режисура и великолепните изпълнения на тримата актьори могат да привлекат публика с всякакъв вкус."

Онлайн филми Военни. Кукушка / Кукувица (2002)

Плейъри Помощ
default
13
14
1