FilmiFen » Български » Smart Christmas / Смарт Коледа (2018) BG AUDIO

Smart Christmas / Смарт Коледа (2018) BG AUDIO

Гледай онлайн - Smart Christmas / Смарт Коледа (2018) BG AUDIO

Smart Christmas / Смарт Коледа (2018) BG AUDIO
SD 480
Година: 2018
Държава: България
Режисьор: Мария Веселинова
В ролите: Константин Гергинов, Кръстьо Лафазанов, Калин Врачански, Константин Лунгов, Константин Икономов, Радослава Неделчева, Николай Бранзалов, Станислав Пеев, Васил Димитров, Живко Джуранов и др.
Времетраене: 1 ч. 30 мин.
Български дублаж: Да
Филмът разказва за едно съвременно момче. Това е 9-годишният Марти, който е увлечен от компютърните игри и социалните мрежи. Той безкрайно се отегчава от коледния дух, завладял семейството му на Бъдни вечер.

Когато двамата със сестра му заспиват, в стаята влизат елфи, които събират писмата за добрия старец. Момчето ги проследява през вълшебен портал и попада в работилницата на Дядо Коледа, където елфите не смогват с графика и са напът да се провалят. Момчето успява да убеди Дядо Коледа да се модернизират и оглавява работилницата, измествайки стария ръководител Работливко. След доста усилия успява да научи елфите да си служат със смарт технологиите, обаче вместо да работят с тях, те се пристрастяват към Елфбука и игричките...

Филмът Смарт Коледа е първият български семеен коледен филм, както и първият съвременен филм за деца, правен през последните десетилетия у нас. Темата на филма е за човешките отношения и как прекаляването със смарт технологиите може да ги застраши. Подходът на филма, разбира се, не е „размахване на пръст", а напротив – с много чувство за хумор и развлекателен сюжет цели да завладее сърцата на малките и големите зрители.

Онлайн филми Български. Smart Christmas / Смарт Коледа (2018) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
0
0
0
1 210Напиши коментар
0 коментарa за Smart Christmas / Смарт Коледа (2018) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.