FilmiFen » Комедия » Son of a Rich / Kholop / Холоп / Крепостен / Син на богаташ (2019)

Son of a Rich / Kholop / Холоп / Крепостен / Син на богаташ (2019)

Гледай онлайн - Son of a Rich / Kholop / Холоп / Крепостен / Син на богаташ (2019)

Son of a Rich / Kholop / Холоп / Крепостен / Син на богаташ (2019)
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2019
Държава: Русия
Режисьор: Клим Шипенко
В ролите: Милош Бикович, Александра Бортич, Александр Самойленко, Иван Охлобыстин, Мария Миронова, Олег Комаров, Ольга Дибцева, Кирилл Нагиев, Сергей Соцердотский, Софья Зайка и други
Времетраене: 109 минути
Български дублаж: Не
Гриша води охолен живот и решава, че всичко му е позволено. Той е направил много неща и сега е изправен пред затвор. За да поправи сина си, отчаяния олигарх баща му предприема крайни мерки. Заедно с психолог той създава уникален проект: на базата на изоставено село се пресъздава атмосферата на Русия от 19-ти век, а Гриша попада във фалшив инцидент и се предполага, че е пренесен в миналото.

Всъщност върху него се провежда сложен психологически експеримент - превърнат в обикновен крепостен Гришка, който живее в конюшня на територията на имението. Той е заобиколен от актьори, чиято цел е да промени живота и личността си. Всяко негово движение се следи отблизо от екип психолози, използващи множество камери. Гриша ще трябва да се научи отново да общува с хората, да оценява прости удоволствия, работа и също така да намери истинска любов.

Онлайн филми Комедия. Son of a Rich / Kholop / Холоп / Крепостен / Син на богаташ (2019)

STZ VOE Трейлър
0
0
0
249