FilmiFen » Ужаси » The Conjuring / Заклинанието (2013) BG AUDIO

The Conjuring / Заклинанието (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Conjuring / Заклинанието (2013) BG AUDIO

The Conjuring / Заклинанието (2013) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Джеймс Уан
В ролите: Вера Фармига, Хейли Макфарланд, Джои Кинг, Лили Тейлър, Рон Ливингстън, Макензи Фой, Джоуи Кинг, Патрик Уилсън
Времетраене: 112 минути
Български дублаж: Да
Патрик Уилсън, Вера Фармига и Лили Тейлър изпълняват главните роли във вдъхновения от истински събития свръхестествен трилър “Заклинанието”.

Действието на филма е ситуирано в щата Роуд Айлънд, а сюжета проследява двойката Едуард и Лорейн Уорън, които са едни от най-известните и уважавани изследователи на паранормалните явления в Съединените щати. Най-новата им задача ги изпраща в отдалечена фермерска къща в която живее седемчленното семейство на Керълин и Роджър Перон. Керълин е убедена, че къщата е обладана от призрачни същества и твърденията й се превръщат в идеалната възможност за Едуард и Лорейн да изпробват всичките си техники и знания за връзка с отвъдното. Но скоро става ясно, че демоничните сили са много по-могъщи от очакваното.

Необяснимите явления в и около къщата на семейство Перон стават все по-реални и опасни, а Едуард и Лорейн започват да се борят не само за спасението на семейството, но и за своите собствени си животи.

Онлайн филми Ужаси. The Conjuring / Заклинанието (2013) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
31
35
4