FilmiFen » Приключенски » Shazam! / Шазам! (2019)

Shazam! / Шазам! (2019)

Гледай онлайн - Shazam! / Шазам! (2019)

Shazam! / Шазам! (2019)
SD 480
Година: 2019
Държава: САЩ
Режисьор: Дейвид Ф. Сандбърг
В ролите: Закари Леви, Марк Стронг, Джимон Хонсу, Ашър Ейнджъл, Джак Дилън Грейзър, Купър Андрюс, Грейс Фултън, Фейт Хърман, Ян Чен, Джован Арманд и др.
Времетраене: 132 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Shazam, Шазам, 2019
Всички имаме скрит супергерой в себе си, който с помощта на малко магия може да бъде изкаран наяве. В случая с Били Батсън, благорение на древен магьосник и една вълшебна дума , 14-годишният сирак може да се превърне в порасналия супергерой ШАЗАМ.

По душа все още дете – в изваяното тяло на истински бог – Шазам се наслаждава на своята пораснала версия като всеки типичен тийнейджър със суперсили. Може ли да лети? Дали има рентгеново зрение? Може ли да изстрелва светкавици от ръцете си (да!)? Може ли да пропусне часовете в училище?

С помощта на своя луд по супергероите приятел Фреди, Шазам се впуска да тества границите на своите възможности, забавлявайки се безразсъдно като дете, каквото всъщност е. Но той трябва да овладее тези супер сили бързо, за да се пребори с д-р Тадеуш Сивана, олицетворние на злото. Той е хвърлил око на силите на Шазам и иска да ги притежава.

Онлайн филми Приключенски. Shazam! / Шазам! (2019)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
508Напиши коментар
0 коментарa за Shazam! / Шазам! (2019)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.