FilmiFen » Филми драма » Joker / Жокера (2019)

Joker / Жокера (2019)

Гледай онлайн - Joker / Жокера (2019)

Joker / Жокера (2019)
SD 480
Година: 2019
Държава: САЩ
Режисьор: Тод Филипс
В ролите: Хоакин Финикс, Робърт де Ниро, Зази Бийц, Брет Кълън, Франсис Конрой, Шей Уигъм, Марк Марън, Бил Камп, Глен Флешлър, Брайън Калън и др.
Времетраене: 122 мин.
Български дублаж: Не
Предполагаемо начало на нов франчайз на DC Comics и Warner Bros. След трите образа на главния герой - на Джак Никълсън, Хийт Леджър и Джаред Лето, новата версия търси по-млад актьор за "принца на престъпността" и го намира в лицето на Хоакин Финикс. Името на Жокера е Артър Флек.

1981 година. Провалил се комедиант, отхвърлен от обществото, поема по пътя на престъпността и хаоса в Готъм сити. Единственото, което винаги е искал самотният Артър Флек, е човешки допир, емоционална връзка. Бродейки из мрачните и връждебни улици на Готъм, Артър носи две маски. Едната той сам е гримирал на лицето си.

Другата не може да се измие и е неговия отчаян опит да се почувства като част от света, който го заобикаля, а не като човекът, който е постоянно отхвърлян от него. Артър сам се грижи за болната си майка, която е най-добрият му приятел. Тя с ирония го нарича „весел“, защото усмивката е винаги на лицето му, но тази гримаса прикрива дълбоката му тъга...

Когато животът се превръща в постоянен тормоз в работата, на улицата и у дома, от близки, колеги и напълно непознати, Артър се отчуждава още повече от обществото и драстично решава с коя от двете маски иска да живее.

Онлайн филми Филми драма. Joker / Жокера (2019)

STZ Трейлър
0
0
0
592Напиши коментар
0 коментарa за Joker / Жокера (2019)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.