FilmiFen » Приключенски » Ant-Man / АНТ-МЕН (2015) BG AUDIO

Ant-Man / АНТ-МЕН (2015) BG AUDIO

Гледай онлайн - Ant-Man / АНТ-МЕН (2015) BG AUDIO

Ant-Man / АНТ-МЕН (2015) BG AUDIO
SD 480
Година: 2015
Държава: САЩ
Режисьор: Пейтън Рийд
В ролите: Джорди Молла, Ти Ай, Ууд Харис, Боби Канавал, Джуди Гриър, Хейли Атуел, Мат Джералд, Майкъл Пеня, Кори Стол, Майкъл Дъглас, Патрик Уилсън, Пол Ръд, Еванджелин Лили и др.
Времетраене: 117 минути
Български дублаж: Да
Етикети: Ant, Man, АНТ, МЕН, 2015, BG AUDIO
Сдобил се със суперкостюм, притежаващ необичайната способност за смалявате до миниатюрни размери, но и да увеличава собствената сила на носителя си и тази на външни обекти, мошеникът Скот Ланг (Пол Ръд) осъзнава героя в себе си и помага на ментора си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) в плана му да запази мистериозната технология, да я защити от различни нови заплахи и да спаси света.

Д-р Пим е разработил серум, който превръща Скот Ланг в Ант-мен.Д-р Пим е ентомолог (изучаващ насекомите) и физик, изобретил технологията си през 1963 г. Хоуп Ван Дайн (Еванджелин Лили) е дъщерята на д-р Пим, а Дарън Крос (Кори Стол), известен като "Жълтото яке", е бивше протеже на Пим, но е заграбил компанията му, а с нея и технологията, за да създаде своя боен костюм "жълто яке" - ново поколение на костюма на Пим и който е способен на повече злини с военна насоченост. Дарън Крос не е суперзлодей - той е брилянтен учен, изгубил етиката си...

Онлайн филми Приключенски. Ant-Man / АНТ-МЕН (2015) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
15
19
4
Филми от други категории