FilmiFen » Фантастика » In Time / Дилъри на време (2011) BG AUDIO

In Time / Дилъри на време (2011) BG AUDIO

Гледай онлайн - In Time / Дилъри на време (2011) BG AUDIO

In Time / Дилъри на време (2011) BG AUDIO
SD 360
Година: 2011
Държава: САЩ
Режисьор: Андрю Никол
В ролите: Джъстин Тимбърлейк, Килиън Мърфи, Аманда Сейфрийд, Винсънт Картхайзър, Оливия Уайлд, Мат Бомър, Джони Галеки, Колинс Пени, Тоби Хемингуей, Брендън Милър, Яя ДаКоста, Алекс Петифър и др.
Времетраене: 104 минути
Български дублаж: Да
В не много далечно бъдеще, генът на стареене е изключение. За да се предотврати пренаселването, времето се е превърнало в разменна единица – чрез него хората плащат за своите нужди и лукс.

Богатите могат да живеят вечно, а останалите се пазарят и борят за тяхното безсмъртие. Един млад мъж извършва убийство, за да се сдобие с богатството на времето и да помогне на умиращата си майка, което довежда до преследването му от страна на корумпирани полицейски служители, известни като „пазители на времето”.

Уил Салас (Джъстин Тимбърлейк) принадлежи към втората група хора – той е млад бунтовник, живеещ в един изпаднал в крайна бедност квартал, който бива несправедливо обвинен в убийството на известен бизнесмен. Според разследващите случая, Уил е убил нарочно човека заради “времето му”, и това обвинение превръща младия мъж в беглец, преследван от полицията, неизвестни наемни убийци и специален отряд носещ името Time Keepers. Единствените хора, на които младия мъж може да се довери са неговата майка и млада жена на име Силвия Уейл (Аманда Сeйфрид).

Онлайн филми Фантастика. In Time / Дилъри на време (2011) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
3
3
0
1 460Напиши коментар
0 коментарa за In Time / Дилъри на време (2011) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.