FilmiFen » Ужаси » The Possession / Обсебването (2012)

The Possession / Обсебването (2012)

Гледай онлайн - The Possession / Обсебването (2012)

The Possession / Обсебването (2012)
SD 360
Жанр: Ужаси
Година: 2012
Държава: САЩ
Режисьор: Оле Борнедал
В ролите: Джефри Дийн Морган, Кира Седжуик, Гранд Сноу, Наташа Калис, Куин Лорд, Мадисън Давенпорт, Роб Лабел, Матисао, Нана Гбаеоно, Ана Хейгън, Бренда Кришлоу, Айрис Куийн, Греам Дъфи, Дейвид Хован, Крис Шийлдс и др.
Времетраене: 92 минути
Български дублаж: Не
Когато Сам Рейми случайно попада на статия в авторитетен вестник за съществуването на истинска кутия, в която е затворен митичен зъл дух Дибук, той вижда перфектната история за филм на ужасите – зловеща и свръхестествена дотолкова, че да го вдъхнови. Тревожна, но и вълнуваща, съдбата на продаваната в ebay реална, старинна кутия, въплъщава години на човешка болка и страдание.

Проведеното от уредник на университетски музей проучване, проследява миналото на древния предмет до притежанието му от 103-годишна еврейка оцеляла от Холокоста. Тя пренася кутията на Дибук в Америка и умирайки в адски мъки завещава на наследниците си никога и при никакви обстоятелства да не се опитват да я отворят. Вдъхновен от този действителен случай, филмът „Обсебване” разказва историята на едно обикновено семейство изправено пред смъртоносната заплаха от гнева на неизразимото, свръхестествено зло, познато от легендите като Дибук.

Онлайн филми Ужаси. The Possession / Обсебването (2012)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
1 147Напиши коментар
0 коментарa за The Possession / Обсебването (2012)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.