FilmiFen » Детски » PAW Patrol: The Movie / Пес патрул: Филмът (2021)

PAW Patrol: The Movie / Пес патрул: Филмът (2021)

Гледай онлайн - PAW Patrol: The Movie / Пес патрул: Филмът (2021)

PAW Patrol: The Movie / Пес патрул: Филмът (2021)
HD 720
Жанр: Детски
Година: 2021
Държава: Канада, САЩ
Режисьор: Кал Брънкър
В ролите: Tyler Perry, Ron Pardo, Will Brisbin, Kingsley Marshall, Keegan Hedley, Iain Armitage, Callum Shoniker, Shayle Simons, Lilly Bartlam, Kim Roberts, Paul Braunstein, Marsai Martin, Monique Alvarez, Jimmy Kimmel, Jamillah Ross, Dax Shepard, Randall Park, Yara Shahidi
Времетраене: 86 минути
Български дублаж: Не
Когато свадливият, подмолен, ненавиждащ кучетата и вечно ламтящ за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, забранени за кучета, планираното шоу с фойерверки поставя в опасност живота на гражданите, а узурпираната от него експериментална машина, с която той иска да контролира времето и над града винаги да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да предизвика страшна буря, а да разруши целия Адвенчър Сити.

На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които вдигат оборотите, за да посрещнат предизвикателството. Но нещата не са толкова прости – докато едно от кутретата се изправя пред проблемите от тежкото си минало, с което поставя под въпрос успеха на спасителната мисия, екипът получава помощ от нов съюзник – устремената и хиперактивна дакелка Либърти, взела присърце опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити. Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и съоръжения, Пес патрул вдигат оборотите и градусите, за да спасят града и неговите граждани.

Онлайн филми Детски. PAW Patrol: The Movie / Пес патрул: Филмът (2021)

STZ VOE Трейлър
0
0
0
225