FilmiFen » Семейни » Monkey in the Middle / Маймунски работи (2014) BG AUDIO

Monkey in the Middle / Маймунски работи (2014) BG AUDIO

Гледай онлайн - Monkey in the Middle / Маймунски работи (2014) BG AUDIO

Monkey in the Middle / Маймунски работи (2014) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Семейни
Година: 2014
Държава: Канада
Режисьор: Джъстин Дайк
В ролите: Дафни Зунига, Джейкъб Хорсли, Сома Батиа, Райън Барет, Кейт Купър и др.
Времетраене: 83 минути
Български дублаж: Да
"Маймунски работи" припомня какви лудории правят всички като малки в една история за порастването и приятелството. Филмът разказва за малкия Крис, който току-що се е преместил в Източното крайбрежие заедно с баща си - работохолик, който постоянно го насърчава да търси нови приятели. За щастие скоро започва футболната му практика, по време на която Крис се запознава с няколко страхотни деца, между които и неговата съседка Мара.

Когато Мари кани Крис да помогне за освобождаването на малтретирани животни от местния панаир, той с неохота приема. Двамата тръгват да осъществяват начинанието си през нощта, но ненадейно попадат на собственика на увеселителния парк - Малък, който ги подгонва. Едва на следващата сутрин Крис разбира, че Момо - дружелюбна малка маймунка, се е настанила в раницата му.

Момчето решава да скрие новия си приятел от алчния собственик на панаира, който вече го търси. Очертава се едно очарователно маймунско лято, но дали бананите са достатъчни да държат малката маймунка Момо далеч от неприятности?

Онлайн филми Семейни. Monkey in the Middle / Маймунски работи (2014) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
1
1
0