FilmiFen » Семейни » Firehouse Dog / Пожарникарско куче (2007) BG AUDIO

Firehouse Dog / Пожарникарско куче (2007) BG AUDIO

Гледай онлайн - Firehouse Dog / Пожарникарско куче (2007) BG AUDIO

Firehouse Dog / Пожарникарско куче (2007) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Семейни
Година: 2007
Държава: САЩ, Канада
Режисьор: Тод Холанд
В ролите: Джош Хътчрсън, Даш Майхок, Брус Грийнуд, Бри Търнър, Стив Кулп, Бил Нън, Мейт Гарсиа, Ханнах Лохнър, Клодет Минк
Времетраене: 111 минути
Български дублаж: Да
Най-популярното куче в Холивуд е безнадеждно изгубено, след като се е отделило от стопанина си. Сега бившата филмова звезда е лъчът надежда за пожарната служба в малък град, която е на ръба на разрухата. Рекс е кучето, в което е влюбено всяко дете в Америка. Съдбата на важния четириног, чиито приходи надминават дори и тези на най-уважаваните актьори в Холивуд, приема неочакван обрат заради неуспешна въздушна каскада, след която треньорите му решават, че кучето-касичка е изчезнало безвъзвратно.

Изгубен в един непознат град и преследван от службите за борба с бездомните животни, Рекс търси убежище в изоставена сграда, в която скоро избухва пожар. Шейн (Джош Хътчерсън) е непокорно момче, чийто баща Конър (Брус Грийнуд) се мъчи да го отглежда сам, докато се опитва да преодолее смъртта на брат си - бившия капитан на местната противопожарна служба. След като спасява Рекс от пламъците, Конър се опитва да възпита у Шейн чувство на отговорност, като го натоварва със задачата да намери собствениците на кучето. Въпреки първоначалния сблъсък на характерите между твърдоглавия пес и непослушното дете скоро се създава силна връзка.

Онлайн филми Семейни. Firehouse Dog / Пожарникарско куче (2007) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
1
2
1