FilmiFen » Ужаси » Ma / Мамчето (2019)

Ma / Мамчето (2019)

Гледай онлайн - Ma / Мамчето (2019)

Ma / Мамчето (2019)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2019
Държава: САЩ
Режисьор: Тейт Тейлър
В ролите: Октавия Спенсър, Люк Евънс, Джулиет Луис, Алисън Джани, Маккейли Милър, Даяна Силвърс, Доминик Бърджис, Миси Пайл, Кори Фогелманис, Джиани Пейоло, Данте Браун и др.
Времетраене: 99 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Ma, Мамчето, 2019
Смразяваща история на самотната и затворена Сю Ан (Октавия Спенсър), която се трансформира в атрактивна парти-домакиня с убийствени наклонности, позната просто като "Мамчето".

Сю Ан е скромна жена, живееща в малко градче в Охайо. Един ден новото момиче в града Маги (Даяна Силвърс) я моли да купи алкохол за нея и приятелите й. Първоначално Сю Ан отказва, но в крайна сметка се съгласява, виждайки възможност така да се сдобие със свои собствени, макар и по-млади приятели.

Тя предлага на тийновете възможност да избегнат да шофират пияни и да се забавляват в мазето на нейния дом. Има само няколко условия: един от младежите да остане трезвен, да не ругаят, никога да не се качват на горния етаж и да я наричат Мамчето. Мълвата за доброто изкарване на младежите плъзва сред връстниците им и мазето на Сю Ан бързо се превръща в предпочитана дестинация за всички, които търсят забавление.

Но когато гостоприемството на Мамчето и желанието й да бъде в центъра на вниманието започват да стават обсебващи, тинейджърската мечта се превръща в кошмар. Точно когато младежите се радват на късмета си, започват да се случват странни неща, заради които те започват да се съмняват в добрите намерения на своята гостоприемна домакиня. От най-доброто място в града, къщата на Мамчето става най-лошото на света.

Онлайн филми Ужаси. Ma / Мамчето (2019)

VOE STZ Трейлър
2
2
0
748Напиши коментар
0 коментарa за Ma / Мамчето (2019)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.