FilmiFen » Романтични » The Last Letter from Your Lover / Последното писмо от любимия (2021)

The Last Letter from Your Lover / Последното писмо от любимия (2021)

Гледай онлайн - The Last Letter from Your Lover / Последното писмо от любимия (2021)

The Last Letter from Your Lover / Последното писмо от любимия (2021)
SD 480
Година: 2021
Държава: Великобритания
Режисьор: Огъстин Фризел
В ролите: Шайлийн Уудли, Фелисити Джоунс, Джо Алуин, Бен Крос, Калъм Търнър, Ема Апълтън и др.
Времетраене: 110 минути
Български дублаж: Не
"Последното Писмо от Любимия" е филм по едноименния бестселър на Джоджо Мойс (авторка и на "Аз Преди Теб" (2012), по който е филмът от 2016, с участието на Емилия Кларк и Сам Клафлин). Филмът проследява историята на две жени от различни епохи- Джени (Шейлин Уудли) през 60-те години на миналия век и Ели (Фелисити Хъфман) в наши дни.

През 1965г. Джени се събужда след катастрофа в болницата и установява, че страда от загуба на паметта. Опитвайки се да припомни живота си и да напасне откъслечните спомени, тя открива любовно писмо адресирано до нея. Проблемът е, че няма ни най-малка представа кой е авторът му. Осъзнавайки, че не се вписва в живота, който има със съпруга си, Джени се впуска в търсене на истината за миналото си, но цената която трябва да заплати може да се окаже твърде висока.

40 години по-късно, Ели е амбициозна млада журналистка, която се натъква на старо и прашно любовно писмо и обсебена от историята, решава да разбули мистерията около забранената любов описана в него. Дали и двете жени ще успеят да напаснат парчетата от пъзела преди да е прекалено късно?

Онлайн филми Романтични. The Last Letter from Your Lover / Последното писмо от любимия (2021)

Плейъри Помощ
default
6
7
1