FilmiFen » Комедия » Fighting with My Family / Семейни кютеци (2019)

Fighting with My Family / Семейни кютеци (2019)

Гледай онлайн - Fighting with My Family / Семейни кютеци (2019)

Fighting with My Family / Семейни кютеци (2019)
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2019
Държава: Великобритания, САЩ
Режисьор: Стивън Мърчант
В ролите: Дуейн Джонсън, Лина Хийди, Джак Лоудън, Винс Вон, Ник Фрост, Стивън Мърчант, Флорънс Пю и др.
Времетраене: 108 мин.
Български дублаж: Не
По документалния телевизионен филм "The Wrestlers: Fighting with My Family" (Великобритания, 2012 г.) на Channel 4 за действителната история на английската професионална боркиня с артистичен псевдоним Пейдж (Сарая-Джейд Бевис), р. 1992 г.

Семейството на бивш борец преживява, като изнася представления на малки сцени в провинцията. Децата мечтаят да влязат в професионалната борба към WWE. Семейната принадлежност и мечтата за успех се сблъскват челно и настъпва време за сериозните решения и… раздаването на много тупаници.

Начело на семейството на Рики (Ник Фрост) е гангстер със съмнително минало, успял да влезе навреме в правия път. Заедно със съпругата си Джулия (Лина Хийди) и двете им деца - Пейдж и Зак (Флорънс Пю и Джак Лоудън) - изкарват прехраната си, участвайки в малки кеч турнири на местно ниво в Лондон. Но щом Пейдж и Зак получават възможност да се явят на прослушване за Световната федерация по кеч, една обща семейна мечта се превръща в потенциална възможност за огромен успех и всички се хвърлят безусловно към нея. Тази битка обаче се оказва много по-сериозна и поставя отношенията помежду им на на сериозно изпитание.

Онлайн филми Комедия. Fighting with My Family / Семейни кютеци (2019)

VOE STZ Трейлър
3
3
0
1 447Напиши коментар
0 коментарa за Fighting with My Family / Семейни кютеци (2019)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.