FilmiFen » Екшън » Snake Eyes / Snake Eyes: G.I. Joe Origins / G.I. Joe: Змийски очи (2021)

Snake Eyes / Snake Eyes: G.I. Joe Origins / G.I. Joe: Змийски очи (2021)

Гледай онлайн - Snake Eyes / Snake Eyes: G.I. Joe Origins / G.I. Joe: Змийски очи (2021)

Snake Eyes / Snake Eyes: G.I. Joe Origins / G.I. Joe: Змийски очи (2021)
Full HD 1080
Жанр: Екшън
Година: 2021
Държава: САЩ, Канада
Режисьор: Робърт Швентке
В ролите: Хенри Голдинг, Ико Уайс, Самара Уивинг, Харука Аясе, Урсула Корберо, Андрю Кожи, Харука Абе, Такехиро Хира и др.
Времетраене: 124 мин.
Български дублаж: Не
Колко дълъг е пътят до превръщането в легенда?

Вдъхновен от комикса Тихата интерлюдия на легендарния Лари Хама, който създава модерните версии на героите G.I. Joe, каквито ги познаваме днес, G.I. Joe: Змийски очи ни запознава със Змийски очи (Хенри Голдинг, Crazy Rich Asians, Последната Коледа) преди превръщането му в Мълчаливия нинджа. Станал свидетел на смъртта на баща си като невръстно момче, той води самотно съществуване, движен единствено от желанието за отмъщение. Когато спасява живота на Томи – наследника на древен японски клан, наречен Арашикаге, Змийски очи получава шанс да поеме по нов път.

Томи отвежда Змийски очи в Япония, където, въпреки че е външен човек, Арашикаге го приемат в редиците си и го обучават да бъде нинджа-воин, като същевременно му дават нещо, за което той копнее: дом, цел и усещане, че е намерил своето място, за първи път в живота си. Кланът Арашикаге, заедно с техните съюзници G.I. Joe, са пазители на мира от стотици години и имат нужда от воини като Змийски очи, за да спрат най-голямата терористична организация в света – Кобра. Но когато тайни от миналото на Змийски очи излизат наяве, неговата чест, вярност и братско приятелство с Томи ще бъдат поставени на изпитание.

Онлайн филми Екшън. Snake Eyes / Snake Eyes: G.I. Joe Origins / G.I. Joe: Змийски очи (2021)

STZ Трейлър
8
9
1
3 195Напиши коментар
0 коментарa за Snake Eyes / Snake Eyes: G.I. Joe Origins / G.I. Joe: Змийски очи (2021)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.