FilmiFen » Исторически » Ballon / Балон (2018)

Ballon / Балон (2018)

Гледай онлайн - Ballon / Балон (2018)

Ballon / Балон (2018)
SD 480
Година: 2018
Държава: Германия
Режисьор: Михаел Хербиг
В ролите: Фридрих Мюке, Каролина Шух, Алисия фон Ритберг, Давид Крос, Томас Кречман, Йонас Холденридер, Тилман Дьоблер, Роналд Кукулис, Емили Куше, Кристиан Нете и др.
Времетраене: 2 ч. 05 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Ballon, Балон, 2018
През лятото на 1979 г. в Тюринген, Източна Германия, две семейства съставят абсурден план. Те отчаяно искат да напуснат ГДР и да се прехвърлят на Запад и възнамеряват да избягат в домашно приготвен балон с горещ въздух. След седмици шиене и човъркане на части, аматьорите правят първия си опит.

Балонът им обаче каца принудително на метри от западногерманската граница заради проливния дъжд. За щастие, те успяват да се отскубнат от полицията. Въпреки това останките от техния опит за бягство са намерени и това слага начало на трескаво преследване. Напрежението се увеличава, когато семействата решават да опитат отново и се втурват в надпревара с времето.

От една страна, властите, които искат на всяка цена да открият предателите, са наясно, че се планира втори опит. От друга страна, потенциалните бежанци, осъзнаващи, че кръгът около тях се затяга, трябва да изработят по-здрав, устойчив на атмосферни влияния балон - и да избягват да оставят твърде много улики...

Онлайн филми Исторически. Ballon / Балон (2018)

VOE STZ Трейлър
0
0
0
1 080Напиши коментар
0 коментарa за Ballon / Балон (2018)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.