FilmiFen » Приключенски » Jungle Cruise / Круиз в джунглата (2021)

Jungle Cruise / Круиз в джунглата (2021)

Гледай онлайн - Jungle Cruise / Круиз в джунглата (2021)

Jungle Cruise / Круиз в джунглата (2021)
SD 480
Година: 2021
Държава: САЩ
Режисьор: Жауме Колет-Сера
В ролите: Дуейн Джонсън, Пол Джиамати, Анди Наймън, Ранди Нюман, Едгар Рамирес, Джеси Племънс, Емили Блънт, Вероника Фалкон, Джак Уайтхол
Времетраене: 127 минути
Български дублаж: Не
Невероятната Емили Блънт за пореден път се превъплъщава в изключително любопитен образ от света на Дисни – този на смелата и решителна Лили, която тръгва по следите на древна легенда, която гласи, че в дебрите на амазонската джунгла има тайнствено дърво с лечебна сила.

Заедно със своя брат тя се посвещава безусловно на идеята не само да открият мистичното дърво, но и да попречат то да попадне в грешните ръце, които да превърнат силата в истинско проклятие. В техен верен спътник и водач се превръща опитният капитан Франк (Дуейн Джонсън), който наравно с тях се впуска в опасностите по пътя към целта.

Как две напълно противоположни личности ще превъзмогнат себе си в името на това да спасят света? Ще успеят ли да се справят с непредвидимите трудности в амазонската джунгла и можеш ли да влезеш в пряка борба със силата на природата? Тези отговори и куп други преживявания ще ни се случат това лято, когато ви каним на Круиз в джунглата!

Онлайн филми Приключенски. Jungle Cruise / Круиз в джунглата (2021)

VOE STZ Трейлър
11
16
5
10 858Напиши коментар
0 коментарa за Jungle Cruise / Круиз в джунглата (2021)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.