FilmiFen » Уестърн » Grey Owl / Сивата сова (1999)

Grey Owl / Сивата сова (1999)

Гледай онлайн - Grey Owl / Сивата сова (1999)

Grey Owl / Сивата сова (1999)
SD 360
Жанр: Уестърн
Година: 1999
Държава: Великобритания, Канада
Режисьор: Ричард Атънбъроу
В ролите: Пиърс Броснан, Ани Галипо, Греъм Грийн, Сагино Грант, Флойд Червената Врана Уестърман и др.
Времетраене: 01:58:00 мин.
Български дублаж: Не
Пиърс Броснън е великолепен в ролята на Арчи “Сивата сова”. Отгледан от малък в индианско племе в северна Канада, той е възприел нравите и обичаите им. Препитава се с лов на бобри и търговия с кожите им. Пише интригуващи статии за великолепието на природата в местно списание.

Придружава туристи в ловни екскурзии и така среща богат издател, който го убеждава да напише книга за природата. На тази среща се запознава с бъдещата си жена Анахарео от племето на апачите. Именно тя променя възгледите му за лова на животни и превръща Арчи в защитник на природата. Книгата му се радва на огромен успех по цял свят.

И точно когато заваляват покани за срещи отвсякъде, в т .ч от Бъкингамския дворец и от Великия съвет на индианските вождове, един млад журналист попада на факти, че “Сивата сова” не е това, за което се представя.

Ще излезе ли истината за “Сивата сова” на бял свят и как това ще се отрази на делото му и на семейството му? И каква всъщност е истината за “Сивата сова”?

Награди и номинации: Награда “Джени” за най-добро постижение в дизайн на костюми на Рене Ейприл от Националните филмови награди на Канада в Онтарио /2000/;

Номинация “Ютра” за най-добра сценография на Клод Паре и Рене Ейприл от Канадските почетни награди за регионални постижения от района на Квебек в Монреал /2000/.

Онлайн филми Уестърн. Grey Owl / Сивата сова (1999)

Плейъри Помощ
default
0
0
0
1 547
Филми от други категории