FilmiFen » Ужаси » An American Haunting / Послания от отвъдното (2005)

An American Haunting / Послания от отвъдното (2005)

Гледай онлайн - An American Haunting / Послания от отвъдното (2005)

An American Haunting / Послания от отвъдното (2005)
SD 360
Жанр: Ужаси
Година: 2005
Държава: САЩ, Канада, Румъния, Великобритания
Режисьор: Къртни Соломон
В ролите: Рейчъл Хърд-Ууд, Донълд Съдърланд, Сиси Спейсък, Джеймс Д'Арси, Матю Марш, Том Фил
Времетраене: 91 минути
Български дублаж: Не
Заснет по истинската история за единственият случай в САЩ, история коментирана и документирана многократно от 1820г. насам, при която дух причинява смъртта на живо човешко същество.

Режисьор и сценарист на продукцията е младият канадец Courtney Solomon, който е разполагал с бюджет от 14 млн. долара да екранизира проекта си. В An American haunting, един филм, от който направо ще ти се изправят косите и ще сънуваш кошмари, са взели участие звездите Donald Sutherland и Sissy Spacek. Тяхната драма настъпва, когато в семейната им ферма започват да се случват странни неща.

Ситуацията излиза извън контрол, когато става ясно, че причината е в наличието на враждебен дух, който ги тероризира и им подсказва, че скоро някой от тях ще умре. Действието се развива в малко градче в края на деветнадесети век. Един ловец вижда огромен черен звяр да изчезва в мъглата.

По-късно тайнствена сила посещава къщата и се случват странни неща - чуват се призрачни звуци,тропат врати и прозорци, а дъщерята на ловеца е мятана във въздуха и изтезавана. Всичко това на фона на ужасяваща, зловеща музика.

Онлайн филми Ужаси. An American Haunting / Послания от отвъдното (2005)

Плейъри Помощ
default
11
12
1
Филми от други категории