FilmiFen » Комедия » The Hangover Part III / Ергенският запой III (2013) BG AUDIO

The Hangover Part III / Ергенският запой III (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Hangover Part III / Ергенският запой III (2013) BG AUDIO

The Hangover Part III / Ергенският запой III (2013) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Комедия
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Тод Филипс
В ролите: Брадли Купър, Ед Хелмс, Мелиса Маккарти, Майк Ейпс, Джон Гудман, Джефри Тамбор, Хедър Греъм, Джейми Чънг, Кен Джонг, Джъстин Барта, Зак Галифанакис и други
Времетраене: 100 минути
Български дублаж: Да
Този път няма сватба. Този път няма ергенско парти. Брадли Купър, Ед Хелмс, Джъстин Барта и Зак Галифанакис се завръщат като четиримата най-добри приятели Фил, Стю, Дъг и Алън, които за пореден път са сполетени от лош късмет и заедно се опитват да се измъкнат от голям брой конфузни и заплетени ситуации.След внезапната смърт на бащата му Алън е на път към клиника за хора с психични проблеми. Придружаван от Фил, Стю и Дъг той е готов да се отдаде на нужното лечение, което ще му помогне да се отърси от вътрешните проблеми.

Но нещата се променят когато на път към клиниката групата е нападната от мистериозни мъже, а Дъг е отвлечен. Сега Фил и останалите трябва отново да намерят ексцентричния престъпник Лесли Чау и да го предадат на гангстера, който е отговорен за похищението на Дъг. Ако Чау бъде открит и предаден на престъпната група Дъг ще получи свободата си. Но издирването на китайския престъпник поставя Фил, Алън и Стю в центъра на мрежа от изненадващи срещи, комични недоразумения, преследвания, инциденти с животни и неочаквани разкрития.

Онлайн филми Комедия. The Hangover Part III / Ергенският запой III (2013) BG AUDIO

STZ VOE Трейлър
1
1
0
507