FilmiFen » Индийски » Kesari (2019)

Kesari (2019)

Гледай онлайн - Kesari (2019)

Kesari (2019)
HD 720
Година: 2019
Държава: Индия
Режисьор: Anurag Singh
В ролите: Akshay Kumar, Parineeti Chopra, Suvinder Vicky
Времетраене: 146 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Kesari, 2019
KESARI се основава на истинската история на една от най-смелите битки, които Индия някога е водила - битката при Сарагари. Годината е 1897 и Британската империя, завладяла по-голямата част от Индия, сега се опитва да проникне в Афганистан. Форт Сарагари в NWFP (провинция Северозападна граница) е малка комуникационна станция, използвана за предаване на съобщения между две големи военни крепости - Гулистан и Локхард.

Да бъдеш командирован в Сарагари не е въпрос на гордост за новосформирания сикхски полк от британската индийска армия. Маркирани в цвят KESARI (шафран), сикхите символизират доблест и гордост и да умрат, изпълнявайки своя дълг. Ишар Сингх (Акшай Кумар), горд воин, който предпочита да живее по правилата на общността си, често се намира в пряк конфликт с заповедите на британските си офицери.

За наказание Ишар е изпратен в Сарагари, където го очакват група от 20 непокорни, недисциплинирани сикхски войници. И именно тази група нахални, но симпатични ружове Ишар води в битката, когато армия от 10 000 афганистански патана се появява в Сарагари на 12 септември 1897 г. Сега е 21 сикхи срещу 10 000 афганистанци на KESARI се основава на истинското история за една от най-смелите битки, които Индия някога е водила - битката при Сарагари.

Годината е 1897 и Британската империя, завладяла по-голямата част от Индия, сега се опитва да проникне в Афганистан. Форт Сарагари в NWFP (провинция Северозападна граница) е малка комуникационна станция, използвана за предаване на съобщения между две големи военни крепости - Гулистан и Локхард. Да бъдеш командирован в Сарагари не е въпрос на гордост за новосформирания сикхски полк на британската индийска армия. Маркирани в цвят KESARI (шафран), сикхите символизират доблест и гордост и да умрат, изпълнявайки своя дълг.

Ишар Сингх (Акшай Кумар), горд войн, който предпочита да живее по правилата на общността си, често се намира в пряк конфликт с заповедите на британските си офицери. За наказание Ишар е изпратен в Сарагари, където го очакват група от 20 непокорни, недисциплинирани сикхски войници. И именно тази група нахални, но симпатични ружове Ишар води в битката, когато армия от 10 000 афганистански патани се появява в Сарагари на 12 септември 1897 г. Сега е 21 сикхи срещу 10 000 афганистанци на бойното поле.

Онлайн филми Индийски. Kesari (2019)

VOE STZ Трейлър
1
1
0
1 232Напиши коментар
0 коментарa за Kesari (2019)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.