FilmiFen » Индийски » Hum Aapke Hain Koun...! (1994) Част 1

Hum Aapke Hain Koun...! (1994) Част 1

Гледай онлайн - Hum Aapke Hain Koun...! (1994) Част 1

Hum Aapke Hain Koun...! (1994) Част 1
SD 360
Година: 1994
Държава: Индия
Режисьор: Sooraj R.Barjatya
В ролите: Madhuri Dixit,Salman Khan,Mohnish Bahl,Renuka Shahane,Anupam Kher
Времетраене: 1 ч. 29 мин.
Български дублаж: Не
Етикети: Hum, Aapke, Hain, Koun, 1994, Част 1
Прем, най-добрият студент, изучава въжетата на бизнеса при по-големия си брат Раджеш и чичо си Кайлашнат, голям индустриалец. В друг град Ниша учи компютърни науки и е любимка на по-голямата си сестра Пуджа и родителите си, професор Чодри и Камладеви. Съдбата сближава двете семейства и това води до сгодяването на Раджеш и Пуджа.

На сватбата Прем среща Ниша и се влюбва в тази безгрижна жена. С Пуджа като жена на къщата, радостта няма граници в семейството на Прем. Минават месеци и Пуджа забременява. Ниша е поканена да дойде и да остане със сестра си и да присъства на традиционната функция преди раждането на детето.

Пристигането на Ниша е като сбъдната мечта за Прем. Ниша остава там до раждането на детето, поема домакинските задължения и става много част от семейството. С тихи шепоти Прем и Ниша се ангажират един с друг и тайно мечтаят да прекарат цял ​​живот заедно. Тогава съдбата нанася жесток удар, когато Пуджа умира след внезапно падане по стълбище. Поради тази трагедия животът в къщата спира. Rajesh се тревожи за бъдещето на детето си без майка и това води до влошаване на здравето му.

Бащата на Ниша предлага Ниша да се омъжи за Раджеш и да стане майка на детето на Пуджа. Прем и Ниша решават да жертват любовта си заради семейството. Съдбата се намесва още веднъж, когато Раджеш опознава истината зад жертвата на Прем и Ниша. Слагайки детето си в обятията на Ниша, Раджеш обединява и благославя двамата влюбени, чиито сърца копнеят да принадлежат заедно.

Онлайн филми Индийски. Hum Aapke Hain Koun...! (1994) Част 1

Плейъри Помощ
default
1
1
0
1 745