FilmiFen » Фантастика » Mortal Kombat / Mortal Kombat: Филмът (2021)

Mortal Kombat / Mortal Kombat: Филмът (2021)

Гледай онлайн - Mortal Kombat / Mortal Kombat: Филмът (2021)

Mortal Kombat / Mortal Kombat: Филмът (2021)
Full HD 1080
Година: 2021
Държава: Австралия, САЩ
Режисьор: Саймън Маккуоид
В ролите: Люис Тан, Хироюки Санада, Джесика Макнамий, Таданобу Асано, Джо Таслим, Луди Лин, Джош Лоусън, Чин Хан, Мекад Брукс и др.
Времетраене: 01:50:00 мин.
Български дублаж: Не
Тагове: Mortal, Kombat, Филмът, 2021
По едноименната поредица видеоигри, създадена от американците Ед Буун и Джон Тобайъс.

ММА боецът Коул Йънг е свикнал да се бие за пари и изобщо не подозира за легендарното си наследство. Той също така си няма представа защо Шанг Цунг, император на Външния свят, е изпратил най-могъщия си войн, Суб-Зиро, да го убие. Страхувайки се за живота на семейството си, той ще се опита да открие Соня Блейд, по съвет на Джакс, майор от специалните части, който има същия странен белег във формата на дракон като Коул.

Скоро той се озовава в храма на Лорд Рейдън, Бог Старейшина и закрилник на Земното измерение, който дава убежище на всички, които носят знака. Тук Коул започва своето обучение заедно с опитните бойци Лу Канг, Кунг Лао и наемника Канг, за да може да застане редом с най-великите шампиони на Земята срещу враговете от Външния свят.

Те ще се изправят в смъртоносна битка, от която ще зависи съдбата на цялото човечество. Дали Коул ще успее да отключи своята сила навреме, за да спаси семейството си и да спре заплахата от Външния свят веднъж завинаги?

Онлайн филми Фантастика. Mortal Kombat / Mortal Kombat: Филмът (2021)

STZ VOE Трейлър
13
14
1
4 131