FilmiFen » Исторически » Imperium: Nerone / Империя: Нерон (2004) - Част 3

Imperium: Nerone / Империя: Нерон (2004) - Част 3

Гледай онлайн - Imperium: Nerone / Империя: Нерон (2004) - Част 3

Imperium: Nerone / Империя: Нерон (2004) - Част 3
SD 360
Година: 2004
Държава: Италия, Испания, Великобритания
Режисьор: Пол Маркъс
В ролите: Ханс Матисън, Лаура Моранте, Рике Шмид, Матиас Хабич, Анджела Молина, Йен Ричардсън, Джон Сим
Времетраене: 184 минути
Български дублаж: Не
Това е една класическа история за живота в древен Рим, която ще ви увлече напълно, докато се заплитате в мрежа от интриги и измами. Агрипина, сестрата на жестокия император Калигула, отглежда сина си Нерон с нежност и взискателност.
Енобарбус е бащата на момчето, а също и основен инициатор на заговор срещу тиранина. Когато планът е разкрит, бащата на Нерон е убит, Агрипина е заточена на отдалечен остров, а Нерон трябва да бъде отгледан от леля си Домиция.

Калигула е убит, а неговият чичо Клавдий е провъзгласен за негов приемник. Клавдий незабавно връща Агрипина и Нерон обратно в Рим. По време на нейното изгнание, на Агрипина е предсказано, че Нерон ще бъде император. Тя решава, че съдбата му трябва да бъде изпълнена, въпреки че гадателите също предсказват нейната насилствена смърт.

Младият Нерон е обучаван от великия философ Сенека, а по късно и съветван за ключови решения. Той е влюбен в една обикновена робиня, но тя не е подходяща за него, според амбициозната му майка. За да провъзгласи своя син за приемник на Клавдий, Агрипина преминава през много перипетии и се противопоставя дори на сената...

Онлайн филми Исторически. Imperium: Nerone / Империя: Нерон (2004) - Част 3

Плейъри Помощ
default
3
4
1
Филми от други категории
Рейтинг 2.5
SD 360
Рейтинг 0.8
SD 480
Рейтинг 0.8
SD 360