FilmiFen » Ужаси » IT / То [по Стивън Кинг] (1990) - Част 2

IT / То [по Стивън Кинг] (1990) - Част 2

Гледай онлайн - IT / То [по Стивън Кинг] (1990) - Част 2

IT / То [по Стивън Кинг] (1990) - Част 2
SD 360
Жанр: Ужаси
Година: 1990
Държава: САЩ, Канада
Режисьор: Томи Лий Уолъс
В ролите: Хари Андерсън, Денис Кристофър, Ричард Масур, Анет О'Туул, Тим Рейд, Джон Ритър и др.
Времетраене: 180 минути
Български дублаж: Не
Тагове:
Седем деца трябва да победят демонично създание, наречено Пениуайз, който се облича като клоун и тероризира градчето Дери, щата Мейн през 1960г.
В продължение на 30 години ТО се пробужда и се храни с деца. Възрастните от градчето Дери действат, сякаш ТО не съществува. Иронията е, че те знаят за съществуването на Пениуайз, но събитията са твърде ужасяващи, за да се говори за тях.

Седем деца, известни като 'щастливата седморка': Бен, Бил, Бевърли, Еди, Ричи, Майк и Стан успяват да победят ТО още като деца и сключват клетва да се съберат и отново да победят клоуна, ако някога се наложи. Сега, 30 години по-късно, Майк Ханлън, който навремето решил да остане в градчето, е озадачен от рязко нарастналия брой на детските убийства. Когато Майк открива, че ТО се е завърнало, той събира каквото е останало от 'Щастливата седморка' (вече хора на средна възраст), за да се бият срещу ТО още веднъж, но този път Клоунът е готов за тях. Сега, седморката трябва окончателно да победи Пениуайз и да излекува градчето Дери от болестта наречена ТО....

Онлайн IT / То [по Стивън Кинг] (1990) - Част 2

1 SD 360 2 SD 360 3 SD 360
00