FilmiFen » Приключенски » Iron Man 3 / Железният човек 3 (2013) BG AUDIO

Iron Man 3 / Железният човек 3 (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - Iron Man 3 / Железният човек 3 (2013) BG AUDIO

Iron Man 3 / Железният човек 3 (2013) BG AUDIO
Български дублаж: Не
В “Железният човек 3“ на Marvel импулсивният, но свръхинтелигентен индустриалец Тони Старк / Железния човек е изправен срещу враг с безгранична власт. Личният свят на Тони е унищожен и той се залавя с мъчителното начинание да открие виновниците. Тази мисия поставя силите му на изпитание във всеки момент.
Притиснат до стената, Старк трябва сам да открие начин да оцелее, като разчита на своята находчивост и инстинктии, за да защити най-близките си. Докато се бори и проправя пътя си назад, Старк открива отговора на въпроса, който тайно го е измъчва: дали човекът прави бронята или бронята прави човека?
Сценарият на Дрю Пиърс и Шейн Блек има за основа емблематичния супергерой Железния човек на Marvel, който за първи път се появява на страниците на “Tales of Suspense” през 1963 г. Дебютът на самостоятелният му комикс е “Неуязвимият железен човек“ през май 1968 г.

Iron Man 3 / Железният човек 3 (2013) BG AUDIO

Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Шейн Блек
Актьори: Джеймс Бадж Дейл, Джон Фавро, Ребека Хол, Гай Пиърс, Бен Кингсли, Робърт Дауни-мл., Гуинет Полтроу, Дон Чийдъл, Ашли Хамилтън
Времетраене: 131 минути

Онлайн Iron Man 3 / Железният човек 3 (2013) BG AUDIO

Трейлър
+4615