FilmiFen » Детски » Bee Movie / История с пчели (2007) BG AUDIO

Bee Movie / История с пчели (2007) BG AUDIO

Гледай онлайн - Bee Movie / История с пчели (2007) BG AUDIO

Bee Movie / История с пчели (2007) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Детски
Година: 2007
Държава: САЩ
Режисьор: Стив Хикнър, Саймън Дж. Сми
Времетраене: 91 минути
Български дублаж: Да
Създателят на „История с пчели” Джери Зайнфелд представя комедия, която ще промени всичко, което сте смятали, че знаете за пчелите. Погледнете отблизо света на тези заети създания през погледа на една специална пчела – Бари Б. Бенсън (носителят на Emmy и Златен глобус Джери Зайнфелд).

Наскоро завършилият образованието си Бари иска нещо повече от живота от неизбежната кариера, която очаква него и всеки друг жител на Ню Кошер Сити – работа в медния бизнес. Бари се възползва от рискована възможност да напусне кошера и скоро се изправя пред свят, който надхвърля и най-смелите му мечти.Когато по невнимание се натъква на бунтарски настроената цветарка Ванеса (носителката на Оскар® Рене Зелуегър), Бари нарушава едно от основните правила на рояка – заговаря я!

Приятелството бързо се разраства и той поема катастрофален курс към човешката раса. Когато открива, че всеки може да си купи мед директно от рафта в магазина, той е шокиран, че хората крадат уникалното творение на пчелите и правят пари от това. Възмутен, Бари решава да отмъсти за тази несправедливост като даде под съд човешката раса.
Bee Movie / История с пчели (2007) BG AUDIO

Онлайн филми Детски. Bee Movie / История с пчели (2007) BG AUDIO

VOE Трейлър
14,5
6
-8,5
2 835