FilmiFen » Индийски » Лейла и Мажну (1976) / Laila & Majnu

Лейла и Мажну (1976) / Laila & Majnu

Гледай онлайн - Лейла и Мажну (1976) / Laila & Majnu

Лейла и Мажну (1976) / Laila & Majnu
SD 360
Година: 1976
Държава: Индия, Германия, Русия
Режисьор: Харнам Сингх Равейл
В ролите: Риши Капур, Ранджита Каур, Дани Дензонгпа, Аруна Ирани, Асрани, Пейнтал, Ифтекар, Раза Мурад и др.
Времетраене: 02:37:38
Български дублаж: Не
Етикети: Laila, Majnu, Лейла, Мажну, 1976
Живели някога два могъщи клана, които враждували по между си. Лейла била дъщеря на великият емир, вожд на единият клан. Тя била умна и красива, по богатство и ранг равностойна на принцеса. Кес бил синът на вождът на другият клан.

Енергичен, изпълнен с оптимизъм и мечти поет по душа. Въпреки враждата, двете деца още от малки изпитвали силна привързаност и обич едно към друго. Когато налагали Кес, Лейла изпитвала болката от ударите.

Но един ден бащите им решили да разделят децата. Лейла изчезнала безследно заедно със семейството си. Години по-късно на един пазар младата господарка Лейла вижда един красив непознат и сякаш сам Бог й нашепва, че той е нейната съдба.

Прокуден в изгнание, младият момък решава въпреки всичко да остане колкото може по-близо до своята изгора и започва да се скита из пустинята, редейки стихове и изписвайки името на Лейла с пръчка в пясъчните дюни. Хората, впечатлени от тази всеотдайна любов го наричат Маджну, което означава "Полуделият по Лейла". Самата Лейла омъжват насила за друг мъж, но тя продължава да копнее по своя Кес. Дали двамата влюбени някога ще се съберат отново?

Онлайн филми Индийски. Лейла и Мажну (1976) / Laila & Majnu

Плейъри Помощ
default
50,5
35
-15,5