FilmiFen » Приключенски » Sherlock Holmes: A Game of Shadows / Шерлок Холмс: Игра на сенки (2011) BG AUDIO

Sherlock Holmes: A Game of Shadows / Шерлок Холмс: Игра на сенки (2011) BG AUDIO

Гледай онлайн - Sherlock Holmes: A Game of Shadows / Шерлок Холмс: Игра на сенки (2011) BG AUDIO

Sherlock Holmes: A Game of Shadows / Шерлок Холмс: Игра на сенки (2011) BG AUDIO
SD 480
Година: 2011
Държава: САЩ
Режисьор: Гай Ричи
В ролите: Робърт Дауни Джуниър, Джуд Лоу, Рейчъл Макадамс, Стивън Фрай, Джаред Харис, Еди Марсан, Кели Райли, Пол Андерсън, Нуми Рапас
Времетраене: 128 минути
Български дублаж: Да
Шерлок Холмс винаги е бил най-умният и съобразителен човек… досега. Появява се нов, изключително опасен престъпен ум – проф. Джеймс Мориарти (Джеред Харис) – и той не само не остъпва по интелект на Холмс, но неговите неограничени способности да върши зло, в комбинация с липсата на каквато и да е съвест, му дават предимство пред прочутия детектив.

В световната преса излизат все шокиращи заглавия: скандал съсипва индийски магнат, китайски търговец на опиум загива в апартамента си от свръхдоза, бомбандировки над Старсбург и Виена, американски индустриалец открит мъртъв… Никой не вижда връзката между тези, на пръв поглед нямащи нищо общо, събития – освен, разбира се, великият Шерлок Холмс.

Той единствен съзира преднамерената паяжина от смърт и разрушение, в центъра на която стои необикновено зловещ паяк: Мориарти. Разследването на заговора на Мориарти става все по-опасно и повежда Холмс и Уотсън извън Лондон през Франция, Германия чак до Швейцария. Но престъпният гений винаги е една крачка пред тях и застрашително се приближава към завършека на злокобния си план.
Ако замисълът на Мориарти успее, той не само ще му донесе огромно богатство и неограничена власт, но и ще промени курса на световната история.
Sherlock Holmes: A Game of Shadows / Шерлок Холмс: Игра на сенки (2011) BG AUDIO

Онлайн филми Приключенски. Sherlock Holmes: A Game of Shadows / Шерлок Холмс: Игра на сенки (2011) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
18
19
1