FilmiFen » Приключенски » The Hobbit An Unexpected Journey / Хобит: Неочаквано пътешествие (2012) BG Audio

The Hobbit An Unexpected Journey / Хобит: Неочаквано пътешествие (2012) BG Audio

Гледай онлайн - The Hobbit An Unexpected Journey / Хобит: Неочаквано пътешествие (2012) BG Audio

The Hobbit An Unexpected Journey / Хобит: Неочаквано пътешествие (2012) BG Audio
SD 480
Година: 2012
Държава: САЩ, Нова Зеландия
Режисьор: Питър Джаксън
В ролите: Орландо Блум, Кейт Бланшет, Мартин Фрийман, Илайджа Уд, Кристофър Лий, Хюго Уийвинг, Били Конъли, Анди Съркис, Йън Маккелън, Еванджелин Лили, Люк Евънс, Ричард Армитаж, Джеймс Несбит, Ейдън Търнър, Стивън Хънтър
Времетраене: 169 мин.
Български дублаж: Да
„Хобит: Неочаквано пътешествие“ проследява пътешествието на главния герой Билбо Бегинс, който е въвлечен в епичен поход за освобождаване на Еребор – изгубеното царство на джуджетата, което отдавна е завладяно от дракона Смoг.
Към Билбо се обръща появилия се изневиделица вълшебник Гандалф Сивия и Билбо се присъединява към група от тринайсет джуджета, предвождана от легендарния воин Торин Дъбощит.

Пътуването им ги отвежда в Пущинака; през коварни земи, гъмжащи от гоблини и орки, смъртоносни уаргове и гигантски паяци, създания, сменящи облика си и различни магьосници. Макар че целта им е на изток, при Самотната планина, те трябва първо да се измъкнат от тунелите на гоблините, където Билбо среща създание, което завинаги ще промени живота му – Ам-Гъл.Насаме с Ам-Гъл, на брега на подземно езеро, нищо неподозиращият Билбо Бегинс не само открива дълбини на хитрост и смелост, учудващи и него самия, но се сдобива със „скъпоценния“ пръстен на Ам-Гъл, който има неочаквани и полезни качества.

Простичък златен пръстен, който е свързан със съдбата на цялата Средна земя по начини, недостъпни за познанието на Билбо.
В образите си от трилогията „Властелинът на пръстените“ се появяват Кейт Бланшет в ролята на Галадриел, Анди Съркис в ролята на Ам-Гъл и Илайджа Ууд в ролята на Фродо. Джефри Томас и Майк Мизрахи също се присъединяват към актьорския състав в ролите съответно на кралете на джуджетата Трор и Траин.
The Hobbit An Unexpected Journey / Хобит: Неочаквано пътешествие (2012) BG Audio

Онлайн филми Приключенски. The Hobbit An Unexpected Journey / Хобит: Неочаквано пътешествие (2012) BG Audio

Плейъри Помощ
default
58
62
4
Филми от други категории